Összes letöltés: 1288489
(
Október 8, 2017)

Az útiszótár alkalmazásról

Szabadságra vagy szolgálati útra készül külföldre és nem ismeri a helyi nyelvet? Vásárolni, étteremben enni, szállást keresni, autót bérelni, este szórakozni viszont külföldön, idegen környezetben is szoktunk. Épp ezért nélkülözhetetlen segédeszköz az Útiszótár minden olyan országban, ahol nem ismeri a nyelvet.

Angol nyelven megérteti magát 89 országban, német nyelven 10 országban és olasz nyelven 7 országban, de az Útiszótár segít boldogulni gyakorlatilag bárhol a világon. Ezen kívül a helyi lakosok mindig örömmel veszik, ha legalább megpróbál kommunikálni az ő saját nyelvükön.

Az Útiszótár komplett gyűjteménye 22 nyelvet tartalmaz, azok leggyakrabban használt kifejezéseit. Már nincs szüksége sem útikalauzra sem szótárakra. A nyelvek egyenkénti, vagy a komplett kollekció kedvezőbb áron való megvásárlása után a mondatok bármikor letölthetők az ön iPhone®-jára, iPad®-jére vagy iPod touch®-ára. Ezután a kifejezések már internetkapcsolat nélkül is az ön rendelkezésére állnak az egyes útiszótárak néha eltérnek egymástól, mivel figyelembe veszik az adott ország sajátosságait (földrajzi, gasztronómiai, kulturális stb.).

Minden útiszótár az utazáskor és a mindennapi életben leggyakrabban használt 31 témára van osztva (pld. üdvözlés és bemutatkozás, időjárás, tömegközlekedés, étkezés, szállás, bank).

Az egyes témák mondatokat (kifejezéseket vagy szavakat) tartalmaznak, melyeket anyanyelvi beszélők készítettek el. A témák tartalma kiterjed a leggyakoriabb helyzetekre, amelyek önre utazásai során várhatnak. A mondatokat nem csak elolvashatják, de meg is hallgathatják, így a kiejtés begyakorlása gyerekjáték lesz. Ha mégsem mer majd beszélni, akkor sincs semmi baj, elég, ha a mondatot hangosan lejátssza, és az alkalmazás ön helyett fog „beszélni”.

 

INGYENESEN és kötelezettségmentesen próbálja ki, hogy hogyan működik az alkalmazás és mi mindent tartalmaz. Ezután, ha akarja, az alkalmazáson keresztül közvetlenül megvásárolhatja az ön által választott nyelv hangfelvételeit, vagy az útiszótár egész gyűjteményét minden nyelven. Az Útiszótár az ön iPhone-jára, iPod touch-ára vagy iPad-jére letölthető iTunes®.