• Traveling slide
  Útiszótár
  Idegen nyelvek használata minden országban
  • 22 nyelvek
  • 31 témára
  • 600 mondatot
  Az útiszótár alkalmazásról
 • 22 nyelvek
  Útiszótár segít boldogulni gyakorlatilag bárhol a világon.
  Már nincs szüksége sem útikalauzra sem szótárakra.
770
egyedi szót
30
percnyi hangfelvételt
1351435
összes letöltés

Nyelvi kísérő a világ minden részébe

Szabadságra vagy szolgálati útra készül külföldre és nem ismeri a helyi nyelvet? Vásárolni, étteremben enni, szállást keresni, autót bérelni, este szórakozni viszont külföldön, idegen környezetben is szoktunk. Épp ezért nélkülözhetetlen segédeszköz az Útiszótár minden olyan országban, ahol nem ismeri a nyelvet.

Angol nyelven megérteti magát 89 országban, német nyelven 10 országban és olasz nyelven 7 országban, de az Útiszótár segít boldogulni gyakorlatilag bárhol a világon. Ezen kívül a helyi lakosok mindig örömmel veszik, ha legalább megpróbál kommunikálni az ő saját nyelvükön.

Az Útiszótár komplett gyűjteménye 22 nyelvet tartalmaz, azok leggyakrabban használt kifejezéseit. Már nincs szüksége sem útikalauzra sem szótárakra.

INGYENESEN és kötelezettségmentesen próbálja ki, hogy hogyan működik az alkalmazás és mi mindent tartalmaz. Ezután, ha akarja, az alkalmazáson keresztül közvetlenül megvásárolhatja az ön által választott nyelv hangfelvételeit, vagy az útiszótár egész gyűjteményét minden nyelven.

App Store Windows Store Google Play