• Traveling slide
  Priručnik za konverzaciju
  Korištenje stranih jezika u svim zemljama
  • 22 jezika
  • 31 temu
  • 600 rečenica
  Priručnik za konverzaciju
 • 22 jezika
  Priručnik za konverzaciju pomoći će vam da se dogovorite praktično bilo gdje na svijetu.
  Više nećete trebati nikakve druge priručnike ni rječnike.
770
jedinstvenih riječi
30
minuta reprodukcije
1351435
preuzimanja

Jezični vodič u cijeli svijet

Putujete na odmor ili na službeno putovanje u inozemstvo, ali ne govorite mjesnim jezikom? U stranoj zemlji se krećete po nepoznatoj sredini, morate i kupovati, hraniti se u restoranu, negdje stanovati, iznajmiti auto ili se navečer negdje zabavljati. Upravo zato je Priručnik za konverzaciju neophodni pomoćnik na putovanju, u svim zemljama, čiji jezik ne znate.

Engleskim jezikom se možete dogovoriti u 89 zemalja, njemačkim u 10 te talijanskim skoro u 7 zemalja, ali ovaj Priručnik za konverzaciju pomoći će vam da se dogovorite praktično bilo gdje na svijetu. Štoviše, mjesno stanovništvo uvijek će biti obradovano, ukoliko se barem pokušate sporazumjeti na njihovom vlastitom jeziku.

Kompletna kolekcija Priručnik za konverzaciju sadrži 22 jezika u obliku najviše korištenih fraza. Više nećete trebati nikakve druge priručnike ni rječnike.

BESPLATNO i bez obveze isprobajte na koji način aplikacija funkcionira i što sve sadrži. Po želji možete bilo kada izravno iz aplikacije kupiti audio fajlove za jezike koje ste odabrali, ili cijeli paket s frazema za putovanje na svim jezicima.

App Store Windows Store Google Play