Ukupno preuzimanja: 1288489
(na dan 8. 10. 2017)

O aplikaciji Priručnik za konverzaciju

Putujete na odmor ili na službeno putovanje u inozemstvo, ali ne govorite mjesnim jezikom? U stranoj zemlji se krećete po nepoznatoj sredini, morate i kupovati, hraniti se u restoranu, negdje stanovati, iznajmiti auto ili se navečer negdje zabavljati. Upravo zato je Priručnik za konverzaciju neophodni pomoćnik na putovanju, u svim zemljama, čiji jezik ne znate.

Engleskim jezikom se možete dogovoriti u 89 zemalja, njemačkim u 10 te talijanskim skoro u 7 zemalja, ali ovaj Priručnik za konverzaciju pomoći će vam da se dogovorite praktično bilo gdje na svijetu. Štoviše, mjesno stanovništvo uvijek će biti obradovano, ukoliko se barem pokušate sporazumjeti na njihovom vlastitom jeziku.

Kompletna kolekcija Priručnik za konverzaciju sadrži 22 jezika u obliku najviše korištenih fraza. Više nećete trebati nikakve druge priručnike ni rječnike. Nakon kupovine pojedinih jezika ili po povoljnijoj cijeni za cijelu kolekciju, fraze će biti spremne za preuzimanje u vaš iPhone®, iPad® ili iPod touch®. Nakon toga ne morate biti online – fraze bilo kada imate na raspolaganju. Pojedine fraze se ponekad razlikuju, jer uzimaju u obzir obilježja pripadajuće zemlje (geografska, gastronomska, kulturna, itd.).

Svaki priručnik za konverzaciju podijeljen je u 31 temu, koje se najčešće koriste tijekom putovanja, ali i uobičajeno (npr. pozdravi i predstavljanje, vremenska prognoza, javni prijevoz, ugostiteljstvo, smještaj, banka).

Pojedine teme sadrže rečenice (fraze ili riječi) koje su pripremili govorni izvornici. Opseg tema sadrži najuobičajenije situacije s kojima se tijekom putovanja možete susresti. Iste rečenice može pročitati, ali uglavnom ih poslušati, tako da će vježbanje izražavanja biti zabavno. Naime, ukoliko se unatoč tome ne usuđujete govoriti, možete pustiti rečenicu izgovoriti na glas, tako da će aplikacija „govoriti“ umjesto vas.

 

BESPLATNO i bez obveze isprobajte na koji način aplikacija funkcionira i što sve sadrži. Po želji možete bilo kada izravno iz aplikacije kupiti audio fajlove za jezike koje ste odabrali, ili cijeli paket s frazema za putovanje na svim jezicima. Priručnik za konverzaciju za vaš iPhone, iPod touch ili iPad preuzmite na iTunes®.