Totale downloads: 1288489
(van 8 oktober 2017)

Over de applicatie Conversatiegids

Gaat u op vakantie of zakenreis naar het buitenland en kent u de plaatselijke taal niet? In een vreemd land bent u in een onbekende omgeving, maar toch moet u naar een winkel, restaurant, hotel, u moet een auto huren of ´s-avonds uitgaan. Juist daarom is de Conversatiegids een noodzakelijke hulp in alle landen waarvan u de taal niet beheerst.

Met het Engels kunt u wel in 89, met het Duits in 10 en met het Italiaans in bijna 7 landen geholpen worden, maar deze Conversatiegids helpt u om zich praktisch overal in de wereld verstaanbaar maken. Bovendien zijn de plaatselijke inwoners er altijd blij mee, als u alleen tracht in hun eigen taal met hen te spreken.

De volledige verzameling van de Conversatiegids houdt de meest gebruikte zinnen in 22 talen. U hebt geen reis- of woordenboeken meer nodig. Na aankoop van afzonderlijke talen of de voordelige hele verzameling, liggen de zinnen klaar voor u om ze in uw iPhone®, iPad® of iPod touch® te downloaden. Daarna hoeft u niet meer on-line te zijn de zinnen zijn ter u beschikking wanneer u wilt. De afzonderlijke conversatiegids kunnen van elkaar verschillen afhankelijk van de eigenaardigheden van bepaald land (geografische, gastronomische, culturele, enz.).

Elke conversatiegids is verdeeld in 31 thema´s die het meest bruikbaar voor het reizen of dagelijks leven zijn (bijv. groeten en zich voorstellen, weer, openbaar vervoer, eten, logeren, bank).

De afzonderlijke thema´s houden zinnen (uitdrukkingen of woorden) in zoals samengesteld door moedertaalsprekers. De omvang vaan de thema´s dekt de meest gewone situatie´s waarin u zich tijdens de reis kan bevinden. Deze zinnen kunt u niet alleen lezen maar vooral beluisteren zodat het oefenen van de uitspraak een kinderspel wordt voor u. Indien u toch niet durft te spreken, kunt u de zin luid op laten horen en de applicatie „spreekt“ i.p.v. uzelf.

 

U kunt GRATIS en zonder enige verplichting kunt u uitproberen hoe de applicatie werkt en wat het allemaal bevat. Als u dat wenst kunt u gewoon direct van de applicatie de geluidsopnamen voor de door u gekozen talen of rechtstreeks het hele pakket van de conversatiegids in alle talen aankopen. Download de Conversatiegids voor uw iPhone, iPod touch of iPad van iTunes®.