• Traveling slide
  Conversatiegids
  Het gebruik van vreemde talen in alle landen
  • 22 talen
  • 31 thema's
  • 600 zinnen
  Conversatiegids
 • 22 talen
  Conversatiegids helpt u om zich praktisch overal in de wereld verstaanbaar maken.
  U hebt geen reis-of woordenboeken meer nodig.
770
unieke woorden
30
minuut van opnamen
1351435
totale downloads

Taalgids voor de hele wereld

Gaat u op vakantie of zakenreis naar het buitenland en kent u de plaatselijke taal niet? In een vreemd land bent u in een onbekende omgeving, maar toch moet u naar een winkel, restaurant, hotel, u moet een auto huren of's-avonds uitgaan. Juist daarom is de Conversatiegids een noodzakelijke hulp in alle landen waarvan u de taal niet beheerst.

Met het Engels kunt u wel in 89, met het Duits in 10 en met het Italiaans in bijna 7 landen geholpen worden, maar deze Conversatiegids helpt u om zich praktisch overal in de wereld verstaanbaar maken. Bovendien zijn de plaatselijke inwoners er altijd blij mee, als u alleen tracht in hun eigen taal met hen te spreken.

De volledige verzameling van de Conversatiegids houdt de meest gebruikte zinnen in 22 talen. U hebt geen reis-of woordenboeken meer nodig.

U kunt GRATIS en zonder enige verplichting kunt u uitproberen hoe de applicatie werkt en wat het allemaal bevat. Als u dat wenst kunt u gewoon direct van de applicatie de geluidsopnamen voor de door u gekozen talen of rechtstreeks het hele pakket van de conversatiegids in alle talen aankopen.

App Store Windows Store Google Play