Samlet downloads: 1288489
(pr. oktober 8, 2017)

Om applikationen Rejseparlør

Skal du på ferie eller på forretningsrejse til udlandet og taler du ikke det lokale sprog? Når du er i et fremmed land, bevæger du dig i et fremmed miljø, men alligevel skal du købe ind i forretninger, spise på restauranter, finde indkvartering, leje en bil eller gå ud i byen om natten. Derfor er Rejseparlør en nødvendig hjælper i alle lande, hvis lokale sprog du ikke behersker.

Med engelskkundskab kan du tale i 89 lande, med tysk i 10 lande, og med italiensk i næsten 7 lande, men med Rejseparløren kan du faktisk tale overalt i verden. Desuden bliver lokalbefolkningen altid glade, når man i det mindste forsøger at tale med dem på deres eget sprog.

Den komplette kollektion af Rejseparløren indeholder de mest brugte sætninger på 22 sprog. Du har ikke længere behov for hverken rejseguider eller ordbøger. Efter du har købt de enkelte sprog eller hele den favorable samlede pakke, er sætningerne klare til at blive hentet til din iPhone®, iPad® eller iPod touch®. Derefter behøver du ikke at være online – sætningerne har du altid til rådighed. De enkelte rejseparlører kan være lidt forskellige fra hinanden, på grund af særlige kendetegn ved det omtalte land (geografiske, gastronomiske, kulturelle osv.).

Enhver rejseparlør er inddelt i 31 temaer, der ofte bruges både på rejser og i hverdagen (fx hilsner og introduktioner, vejr, offentlig transport, bespisning, indkvartering, bank).

De enkelte temaer indeholder sætninger (sætninger eller ord), der er udarbejdet af indfødte. Spektrummet af temaer dækker de mest almindelige situationer, som du kan støde på under dine rejser. Disse sætninger kan du ikke kun læse, men også lytte til, så det bliver nemt at lære udtalen. Hvis du alligevel ikke tør at tale, kan du afspille sætning og applikationen vil 'tale' for dig.

 

Prøv GRATIS og uden yderligere forpligtelser hvordan applikationen fungerer og alt, hvad den indeholder. Når du får lyst, kan du direkte fra applikationen købe lydoptagelser fra dit valgte sprog eller hele pakken af rejseparløren med det samme på alle sprog. Hent Rejseparlør til din iPhone, iPod touch eller iPad fra iTunes®.