• Traveling slide
  Reiseordbok
  Bruk av fremmede språk i alle land
  • 22 språk
  • 31 kategorier
  • 600 settninger
  Reiseordbok
 • 22 språk
  Reiseordbok kan hjelpe deg å kommunisere faktisk i hvert land, i hele verden.
  Med Reiseordboka behøver du ikke mer å ta på deg all slags ordbøker og reisehåndbøker.
770
individuelle uttrykk
30
minutters audio sammendrag
1351435
totalt antall nedlastinger

Språkguiden til hele verden

Skal du reise eller gå på ferie i utlandet? Snakker du ikke det lokale språket? Når du er i et fremmed land, behøver du å klare forskjellige situasjoner i ukjente omstendigheter. Du må gå og gjøre innkjøp på en butikk, spise på en restaurant, finne kost og losji, leie bil eller gå ut om kveldene. Derfor er Reiseordbok en hjelpeful guide på alle steder i verden, hvor du ikke behersker det lokale språket.

Selv om man kan bruke engelsk i 89 land, tysk i 10 land og italiensk i nesten 7 land, vår Reiseordbok kan hjelpe deg å kommunisere faktisk i hvert land, i hele verden. I tillegg, lokalt folk vil alltid vurdere din vennlig imøtekommenhet, når du forsøker å snakke med dem på deres eget språk.

Reiseordbok forestiller et komplett sett, en kolleksjon av 22 språk med sine mest brukte ord, uttrykk og fraser. Med Reiseordboka behøver du ikke mer å ta på deg all slags ordbøker og reisehåndbøker.

GRATIS og uten videre obligasjoner – finn ut hvordan applikasjonen fungerer og opplev fordelene av denne programvaren. Etterpå kjøp audio applikasjonen av ditt velget språk, eller et komplett sett av Reiseordbok med alle utarbeidede språk, direkt fra applikasjonen.

App Store Windows Store Google Play