Συνολικές λήψεις: 1288489
ημέρα 8. 10. 2017

Σχετικά με την εφαρμογή Χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις

Έχετε προγραμματίσει διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό και δε γνωρίζετε την τοπική γλώσσα; Σε μια ξένη χώρα βρίσκεστε σε ένα άγνωστο περιβάλλον, αλλά παρόλα αυτά εκεί θα πρέπει να πάτε στο κατάστημα για αγορές, να φάτε σε ένα εστιατόριο, να ενοικιάσετε αυτοκίνητο ή να πατέ κάπου το βράδυ να διασκεδάσετε. Για αυτό οι χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις είναι απαραίτητο βοήθημα σε όλες τις χώρες εκείνες που δεν χειρίζεστε την γλώσσα.

Με την αγγλική γλώσσα μπορείτε να συνεννοηθείτε σε περισσότερες από 89 χώρες, με τα γερμανικά σε 10 και με τα ιταλικά περίπου σε 7 χώρες, αλλά με τις συγκεκριμένες χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον, οι ντόπιοι κάτοικοι θα χαρούν όταν θα προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με τη δική τους γλώσσα.

Η πλήρης συλλογή των Χρήσιμων ταξιδιωτικών φράσεων περιλαμβάνει περίπου 22 γλώσσες και τις προτάσεις που χρησιμοποιούνται περισσότερο. Τώρα πια δε χρειαζόμαστε κανένα ταξιδιωτικό οδηγό ή λεξικό. Μετά την αγορά τον μεμονωμένων γλωσσών, ή ολόκληρης της συλλογής που είναι και οικονομικότερο, είναι έτοιμες οι φράσεις για λήψη από το iPhone®, iPad® ή iPod touch® σας. Στη συνέχεια δε χρειάζεται να είστε απευθείας συνδεδεμένη – έχετε τις φράσεις οποιαδήποτε στιγμή στη διάθεσή σας. Οι χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις διαφέρουν από χώρα σε χώρα, διότι υπάρχουν διαφορές (γεωγραφικές, γαστρονομικές, πολιτιστικές κ.α.

Οι κάθε Χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις χωρίζονται σε 31 θέματα ανάλογα με τις ανάγκες τους ταξιδιού ή της καθημερινής ζωής (π.χ. ο χαιρετισμός και οι συστάσεις, ο καιρός, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα γεύματα, η διαμονή, οι τράπεζες).

Τα θέματα περιλαμβάνουν φράσεις (προτάσεις ή λέξεις), τις οποίες προετοίμασαν άτομα με μητρική γλώσσα. Τα περιεχόμενα των θεμάτων καλύπτουν τις συνηθέστερες περιπτώσεις που μπορεί να συναντήσετε στο δρόμο. Τις προτάσεις έχετε τη δυνατότητα όχι μόνο να τις διαβάσετε αλλά και να τις ακούσετε, η προφορά θα είναι για σας ένα παιχνίδι. Αν δεν είστε έτοιμοι να μιλήσετε η εφαρμογή θα „μιλήσει“ για σας.

 

ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία δέσμευση δοκιμάστε πως λειτουργεί η εφαρμογή και τι περιέχει. Όταν θα είστε έτοιμοι μπορείτε να αγοράσετε απευθείας τα ηχητικά αρχεία αφού επιλέξετε πρώτα τη γλώσσα προτίμησης, ή απλά ολόκληρο το πακέτο των χρήσιμων ταξιδιωτικών φράσεων σε όλες τις γλώσσες. Για να κάνετε λήψη τις Χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις για το δικό σας iPhone, iPod touch ή iPad κάντε κλικ iTunes®.