• Traveling slide
  Matkasanakirja
  Vieraiden kielten käyttö kaikissa maissa
  • 22 lla kielellä
  • 31 een matkailun
  • 600 lausetta
  Matkasanakirja -sovelluksesta
 • 22 lla kielellä
  Matkasanakirjan avulla pystyt puhumaan käytännöllisesti katsoen missä tahansa.
  Et tarvitse matkaoppaita tai muita sanakirjoja.
770
yksittäistä sanaa
30
minuuttia äänitteitä
1351435
latauksia yhteensä

Koko maailman kattava kieliopas

Oletko lähdössä lomalle tai työmatkalle ulkomaille, etkä osaa paikallista kieltä? Vieraassa maassa joudut tulemaan toimeen tuntemattomassa ympäristössä, jossa sinun on silti kyettävä käymään kaupassa, tilaamaan ravintolassa, majoittumaan, vuokraamaan auto tai vaikka lähtemään illalla jonnekin. Juuri tällaisissa tilanteissa on Matkasanakirja ehdoton apu kaikissa maissa, joiden kieltä et osaa.

Englannilla tulet toimeen 89:ssä maassa, saksalla 10:ssä ja italialla 7:ssä maassa, mutta tämän Matkasanakirjan avulla pystyt puhumaan käytännöllisesti katsoen missä tahansa. Ja lisäksi paikalliset ihmiset aina pitävät siitä, että ulkomaalainen ainakin yrittää puhua heidän omalla kielellään.

Koko Matkasanakirja -paketti sisältää yleisimmin käytetyt sanat ja sanonnat 22:lla kielellä. Et tarvitse matkaoppaita tai muita sanakirjoja.

Voit kokeilla ILMAISEKSI ja sitoumuksetta, miten sovellus toimii ja mitä kaikkea se sisältää. Sitten voit halutessasi suoraan tämän sovelluksen avulla ostaa valitsemiesi kielten äänitteet tai koko fraasisanakirjapaketin kaikkine kieliversioineen.

App Store Windows Store Google Play