Latauksia yhteensä: 1288489
(8 loka
kuu 2017)

Matkasanakirja -sovelluksesta

Oletko lähdössä lomalle tai työmatkalle ulkomaille, etkä osaa paikallista kieltä? Vieraassa maassa joudut tulemaan toimeen tuntemattomassa ympäristössä, jossa sinun on silti kyettävä käymään kaupassa, tilaamaan ravintolassa, majoittumaan, vuokraamaan auto tai vaikka lähtemään illalla jonnekin. Juuri tällaisissa tilanteissa on Matkasanakirja ehdoton apu kaikissa maissa, joiden kieltä et osaa.

Englannilla tulet toimeen 89:ssä maassa, saksalla 10:ssä ja italialla 7:ssä maassa, mutta tämän Matkasanakirjan avulla pystyt puhumaan käytännöllisesti katsoen missä tahansa. Ja lisäksi paikalliset ihmiset aina pitävät siitä, että ulkomaalainen ainakin yrittää puhua heidän omalla kielellään.

Koko Matkasanakirja -paketti sisältää yleisimmin käytetyt sanat ja sanonnat 22:lla kielellä. Et tarvitse matkaoppaita tai muita sanakirjoja. Ostaessasi yksittäisiä kieliversioita, tai edullisemmaksi tulevan koko paketin, voit ladata ostamasi versiot iPhone®, iPad® tai iPod touch® -laitteeseesi. Tämän jälkeen sinun ei edes tarvitse käyttää online-toimintoa – sanat ja sanonnat ovat käytettävissäsi jatkuvasti. Eri kieliversiot voivat joissakin tapauksissa hieman poiketa toisistaan, sillä niissä on otettu huomioon eri maiden erityispiirteet (maantieteelliset, gastronomiset, kulttuuriset jne.).

Jokainen fraasisanakirjan versio on jaettu 31:een matkailun yhteydessä ja myös jokapäiväisessä elämässä tavallisimmin tarvittavia aiheita sisältävään osaan (esim. tervehdykset ja esittelyt, sää, julkinen liikenne, ruokailu, majoitus, toiminta pankissa).

Jokainen osa sisältää kieltä äidinkielenään puhuvien henkilöiden valmistelemia lauseita (sanontoja ja sanoja). Aiheet kattavat kaikki tavallisimmat tilanteet, joita voit matkoillasi kohdata. Lauseiden lukemisen lisäksi voit myös kuunnella ne, joten ääntämisen opettelu on helppoa. Jos et kuitenkaan rohkene itse puhua vierasta kieltä, voit „soittaa“ lauseen ääneen, jolloin laite „puhuu“ puolestasi.

 

Voit kokeilla ILMAISEKSI ja sitoumuksetta, miten sovellus toimii ja mitä kaikkea se sisältää. Sitten voit halutessasi suoraan tämän sovelluksen avulla ostaa valitsemiesi kielten äänitteet tai koko fraasisanakirjapaketin kaikkine kieliversioineen. Matkasanakirjan iPhone, iPod touch tai iPad -laitteeseesi voit ladata iTunes®.