Android™: FAQ / Ondersteuning

Voordat u zich tot onze klantenondersteuning wendt, bekijk de volgende vaak gestelde vragen van de gebruikers van onze Conversatiegids. Misschien vindt u hier ook de oplossing voor uw probleem.


De applicatie zelf wordt niet verkocht, u kunt die GRATIS en zonder verdere verplichting uitproberen, hoe die werkt en wat die allemaal inhoudt. Hierna koopt u uit deze applicatie afzonderlijke conversatiegidsen of de voordelige volledige collectie. Google Play duidt deze aankoop direct via de applicatie als “In-app Billiing” aan.
Nee. In de applicatie voor elke conversatiegids staat de prijs ervan samen met de prijs voor de hele collectie. Elke gebruiker moet zelf beslissen of hij/zij de afzonderlijke talen aankoopt of de voordelige collectie van alle conversatiegidsen. De eerder aangekochte talen zijn niet van invloed op de prijs van de volledige collectie. Google Play laat de mogelijkheid van dynamische prijsaanpassing niet toe.
Ja, als beide apparaten het operatiesysteem Android hebben en als u met dezelfde gebruikersaccount als bij de aankoop bent aangemel. Installeer de applicatie op uw tablet en klik in de Instelling van de applicatie in het onderdeel Onderhoudsactie op de post De gekochte talen herstellen. Google Play laat de mogelijkheid om dezelfde applicatie of delen ervan meerdere keer aan te kopen niet toe.
Klik in de Instelling van de applicatie in het onderdeel Onderhoudsactie op de post De gekochte talen herstellen. U moet daarbij via dezelfde gebruikersaccount als bij de aankoop zijn aangemeld.

Indien u toch onze klantenondersteuning dienst wenst te contacteren, stuur a.u.b. een e-mail naar de ondersteuning rechtstreeks van de applicatie Conversatiegids (Over de applicatie - Ondersteuning). Indien het niet mogelijk is, maak gebruik van het volgende formulier:

Verzenden