• Traveling slide
  Пътнически разговорник
  Използване на чужди езици по целия свят
  • 22 езика
  • 31 теми
  • 600 фрази
  Пътнически разговорник
 • 22 езика
  Пътнически разговорник ви помага да преговаряте навсякъде по света.
  Вече не се нуждаете от никакви пътеводители или речници.
770
уникални думи
30
минути звукозапис
1351435
oбщо Сваляния

Езиков пътеводител за цял свят

Заминавате на почивка или бизнес пътуване в чужбина и не владеете местния език? В чуждата страна сте в непозната обстановка и въпреки това трябва да идете в магазин да пазарувате, да се нахраните в ресторант, някъде да се настаните, да вземете кола под наем или вечерта някъде да се позабавлявате. Точно затова Пътническият разговорник е незаменим помощник във всички страни, чийто език не владеете.

На английски ще се разберете в 89 страни, на немски в 10, а на италиански в 7 страни, но този Пътнически разговорник ще ви помогне да се разберете практически където и да е по света. В повече, местните жители винаги са доволни, когато дори се опитате да се разбирате с тях на техния собствен език.

Пълната колекция на Пътническия разговорник включва най-широко използваните фрази на 22 езика. Вече не се нуждаете от никакви пътеводители или речници.

БЕЗПЛАТНО и незадължаващо опитайте как приложението работи и какво всичко съдържа. Когато сте готови, достатъчно е заедно с приложението да закупите звукови записи към избраните от вас езици или просто целия пакет пътнически разговорник във всички езици.

App Store Windows Store Google Play