Windows®: Stöd och FAQ

Innan ni kontaktar vår kundservice, titta på de vanligaste frågorna av användarna i vår Resekonversation. Du kanske hittar här en lösning även för ditt problem.


Du kan inte köpa applikationen för sig själv, men ni kan prova den GRATIS och utan att binda sig, så du kan se hur applikationen fungerar och vad allt den innehåller. Sedan köper du direkt från applikationen de enskilda resekonversationer enskilda lektioner eller mer prisvärd den hela resekonversation. Windows Store takovýto nákup přímo z aplikace označuje jako „In-App Purchase“.
Nej. I applikationen finns det vid varje resekonversation även dess pris och samtidigt pris för hela paketet. Det är upp till varje användare, om jag köper enstaka språk eller det mer prisvärda paketet av alla resekonversationer. Priset för hela paketet har så ingen inflytelse på redan köpta spr. Windows Store har inte möjlighet till dynamisk prisjustering.
Ja. Om båda utrustningarna baseras på operativsystemet Windows och du är inloggad med samma användarkonto som vid inköpstillfället. Installera applikationen i din surfplatta och gå därefter in i Inställningar och klicka på fältet Förnya köpta språk i applikationen. I Windows Store går det inte att köpa samma applikation eller delar därav flera gånger.
Klicka på Förnya köpta språk under Inställningar. Ange samma ID som du har använd vid inköpet.

Om du önskar kontakta vår kundservice, var god och skicka e-post direkt från applikationen Resekonversation (Inställningar - Support). Om det inte blir möjligt, kan ni använda följande formulär:

Skicka